Nicktoons stiže u Srbiju, Hrvatsku i Sloveniju!

Primarne

Viacom, vlasnici popularnog kanala Nickelodeon su najavili kako pokreću Nicktoons, novi kanal namjenjen djeci na teritoriji Srbije, Hrvatske i Slovenije.

Od 14. srpnja(jula) ćete moći pratiti potpuno novi kanal zvan Nicktoons koji se posvećuje emitiranju Nickelodeonovih animiranih serija. Na ovom kanalu očekujte slijedeće serije:

 

Spužva Bob Skockani, radnim danom u 20:10

Spužva Bob Skockani je crtana serija u kojoj je glavna zvijezda morska spužva -Spužva Bob. On živi duboko u oceanu, u gradu zvanom Bikini Dolina. Sa svojim kompićem, ružičastom zvijezdom Patrikom, proživljava najluđe i najuzbudljivije pustolovine. Spužva Bob je jako energičan i optimističan lik. Radi kao kuhar u restoranu Rakova poslastica, gdje peče najbolje burgere na dnu mora.

Kung Fu Panda: Legende o fenomenastičnom, radnim danom u 10:30

Panda Po živi u svom stalnom domu u Palači od Žada s ostatkom Opasne Petorke te trenira, bori se, uči , predaje, posrće, brblja i štreberski blebeće kao najnoviji junak Doline Mira.

Pingvini s Madagaskara, ranim danom u 14:55

Pingvini s Madagaskara je animirana serija u kojoj pingvini Skipper, Kowalski, Private i Rico proživljavaju pustolovine u zoološkom vrtu njujorškog Centralnog Parka. Serija je bazirana na likovima iz animiranog filma Madagaskar. Među novim likovima koji se u filmu ne pojavljuju su vidra Marlene, klokan Joey i čuvarica Alice.

ALVINNN!!! I nemirne vjeverice, radnim danom u 15:40

Ove su vjeverice i vjeveričice tipični klinci. Idu u školu, obavljaju kućanske zadatke i pišu zadaću, svađaju se s braćom i sestrama i rasprodaju koncerte za milione obožavatelja. O, i jesmo li spomenuli? Međunarodne su rock zvijezde.

Casagrandes, radnim danom u 16:25

Casagrandes je priča o Roni En, nezavisnoj, pustolovnoj jedanaestogodišnjakinji koja istražuje grad s više generacija svoje velike, brižne, meksičko-američke obitelji.

Kuća obitelji Glasnić, radnim danom u 19:20

Jeste li se ikad pitali kako je to odrastati u velikoj obitelji? Jedanaestgodišnji Lincoln Glasnić će vam dati uvid u to kako preživjeti u kaosu ogromne obitelji, obzirom da je dječak sa deset sestara!

Avatar: Legenda o Aangu, radnim danom u 20:55

Animirana serija Avatar radi se o svjetskoj moći koja je dugo bila podijeljena između četiri nacije: Zemlje, Vatre, Vode i Zraka. Naposljetku svijet je ispao iz ravnoteže i preostao je samo jedan Avatar koji ga je mogao spasiti: Aang

Teenage mutant ninja kornjače, radnim danom u 12:10

Kada po prvi put izađu iz kanalizacije, grupa braće gmazova suočit će se s New Yorkom, različitim neprijateljima i ukusnom pizzom! Mlađi i nindžastiji, četvorica braće vježbaju zajedno kako bi postali Teenage mutant ninja kornjače.

Gradska posla, radnim danom u 17:25

Dobrodošli u LEGO grad. Moderni grad pun najžešćih vatrogasaca, policajaca i još puno igračaka. Svi se građani okupljaju za fenomenalne avanture!

 

Nicktoons je također dostupan u ostalim europskim državama poput Njemačke, Poljske, Nizozemske i Francuske.

 

Obavijest: Nicktoons će zamijeniti kanal Comedy Central Extra koji se gasi na isti dan!

Tags: ,
You might also like:

No results found.

Like this article? Share with your friends!

Read also:

Menu