Apple & Onion, Cartoon Network

Upoznajte glavne likove nove Cartoon Network serije Apple and Onion

Primarne

Apple & Onion je nova serija iz produkcije Cartoon Networka koja prati najbolje prijatelje Apple i Oniona u njihovim svakodnevnim životima u velikom gradu.

Apple & Onion prati dva najbolja prijatelja u gradu punom raznih ljudi-hrane čiji su izgledi, osobnosti i djela puni potencijala za smijeh. Zajedno, Apple i Onion iskorištavaju svoje optimistične stavove i mišljenje van okvira kako bi pronašli nove avanture na svakom koraku, i upoznali nove prijatelje.

Serija Apple & Onion kreće s prikazivanjem u ponedjeljak, 3. rujna u 15:05 sati.

O likovima iz serije

Apple je impulzivan i neuobičajen. Njega više motiviraju osjećaji nego intelekt i svoje srce nosi u rukavima. On nemože samo sjediti i ništa ne raditi te uvijek traži slijedeću avanturu u koju može uložiti svu svoju energiju. Čak i ako na kraju napravi neku katastrofu za sebe i sve oko njega, zbog njegovog čudnog pogleda na život on to ne razumije. Apple mrzi biti iskorišten i neuspjeh ga jako ljuti.

Onion je proljetni luk i Appleov najbolji prijatelj. Prije nego što je upoznao Applea bio je jako stidljiv, toliko da nije ni pričao. Nakon što se otvorio, Apple je pronašao njegove čudne ideje smiješnim i pomogao mu je da izađe iz njegove ljuske. Onion je ostjetljiviji od Applea, i na neki način nerd. Vrlo je nesiguran oko nepoznatih i nije iznenađen ako u nećemu ne uspije. No kada je sve u redu, onda sjaji. Njegova absurdna logika je većinom nenamjerno smiješna. Iako nema baš povjerenja u sebe, Apple ipak pazi na njega i voli ga onakvog kakav je. On se inače drži Appleovih ludih planova iako ne vidi kako će nešto uspjeti, samo zato jer ne može reći ne svojem najboljem prijatelju.

O kreatoru serije

George Gendi je tvorac ove nove Cartoon Network-ove komedije, Apple & Onion. Ova serija koja proizlazi iz globalnog programa umjetnika, prati najbolje prijatelje Apple i Oniona koji su odlučili napustiti njihova rodna mjesta kako bi se odselili u veliki grad da vide kako je tamo živjeti. Rođen u Egiptu i odrastao u Engleskoj, Gendi je svoju inspiraciju pronašao u priči koju je napisao njegov stariji brat.

Gendi je diplomirao ilustraciju i animaciju na Sveučilištu Kingston u 2004. godini. On je nastavio svoju akademsku karijeru u 2006. godini, i dobio majstorsku diplomu u animaciji na Kraljevskoj akademiji umjetnosti. Gendi je počeo raditi s Cartoon Networkom u 2009. kada su mu ponudili da radi na prvoj sezoni međunarodnog hita The Amazing World of Gumball.

Tags: , ,
You might also like:
Like this article? Share with your friends!

Read also:

Menu