Dragon Ball Super

Dragon Ball Super se završava u martu

AnimePrimarne

Nastavak na jedan od najpoznatijih animea ikada „Dragon Ball Z”, zvan „Dragon Ball Super”, će se završiti 25. marta ove godine. Nije još uvek potvrđeno da li će kraj Dragon Ball Super-a biti tamo gde se i Dragon Ball Z završio sa, nadamo se, malo više detalja nego tada što smo dobili, ili će biti nešto totalno drugačije.

U svakom slučaju, krajem 2018. godine će izaći novi Dragon Ball film koji će biti o čuvenoj rasi “Sajancima” tako da, po svemu sudeći, da li će biti novog TV serijala zavisiće od uspeha tog novog filma koji dobijamo. Za sada je to sve što znamo o daljnjem toku ove svetski poznate franšize.

Sada je samo ostalo pitanje kako će se završiti trenutna saga koja je i dalje uveliko u toku, a to je Turnir moći (Tournament of Power). Još uvek nas čeka krvoločna bitka između Goku-ovog Univerzuma 7 i Jiren-ovog Univerzuma 11, ali teško da će ovom najavom Univerzum 7 biti poražen. Do tada, uživajte u ostalih 8 epizoda Dragon Ball Super-a i onda strpljivo čekajte za novi nadolazeći film.

Tags: ,
You might also like:
Like this article? Share with your friends!

Read also:

Menu